Η Ένωση Φίλων ΑΕΚ βράβευσε τον Μελισσανίδη για την υλοποίηση της “Αγια Σοφιάς-OPAP Arena”

Ο διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων» βραβεύτηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (12/2) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η Ένωση Φίλων ΑΕΚ πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή (12/2) την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης ως ο άνθρωπος που «πραγμάτωσε τους οραματισμούς τεσσάρων γενεών προσφύγων με την ανέγερση της Αγια-Σοφιάς». Ο διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων» παρέλαβε την τιμητική πλακέτα, ενώ δια βήματος ευχαρίστησε την Ένωση Φίλων ΑΕΚ για την κίνηση αυτή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής Παντελής Νικολάου, το ιστορικό στέλεχος της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ Νίκος Μπαμπανικολός, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αντώνης Αντωνίου και η συνθέτρια και μουσικός Ευανθία Ρεμπούτσικα.

- Advertisement -

Τέλος, έγινε η ανάλυση της βαρυσήμαντης Συνθήκης της Λωζάνης (1923) από τον κ. Άγγελο Συρίγο, Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Βουλευτή της Α’ Περιφέρειας Αθηνών της ΝΔ και αναπληρωτή καθηγητή Διεθνούς Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Δείτε στιγμές από την εκδήλωση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -