Η επιστολή του Κώστα Νεστορίδη στον Λύσσανδρο Γεωργαμλή ενόψει εκλογών

Ο παλαίμαχος άσος εξέφρασε τη στήριξη του στον υποψήφιο δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκιδόνας.

Μήνυμα στήριξης προς τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών εξέφρασε ο Κώστας Νεστορίδης.

Ο γιος του παλαίμαχου φορ της ΑΕΚ, Γιώργος Νεστορίδης με ανάρτηση του δημοσιοποίησε τη συγκεκριμένη επιστολή.

Αναλυτικά η επιστολή:

- Advertisement -
«Καλησπέρα σε όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσες. Θα ήθελα πάρα πολύ να βρίσκομαι κοντά σας και να είμαι παρών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Λυσάνδρου αλλά για λόγους υγείας δεν κατέστη εφικτό.

Θέλω να πω ότι εκφράζω την πλήρως στήριξή μου σε ένα δικό μου παιδί ο οποίος από μικρή ηλικία έδειχνε στοιχεία μαχητή και ανιδιοτέλειας.

Ο Λύσανδρος όσο ψηλά και αν έφτασε παρέμεινε πάντα το παιδί της διπλανής πόρτας. Η εμπιστοσύνη και η αγάπη προς την οικογένεια Γεωργαμλή είναι αυτή που με έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη να είμαι θετικός στην υποψηφιότητα του γιου μου, Γιώργου, στον συνδυασμό του.

Θα είναι ευχής έργο να έχει η πόλη μας για δήμαρχο έναν άνθρωπο βγαλμένο από τα σπλάχνα της.

Θα κάνω τα πάντα γιατί το αξίζει ώστε να παρευρεθώ στις εκλογές και να τον τιμήσω με την ψήφο μου.

Καλή επιτυχία Λύσανδρε,

Κώστας Νεστορίδης»

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -