Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Η επιστροφή της ΑΕΚ στο ECA!

Η επιστροφή της ΑΕΚ στο ECA!

Ιστορική επιστροφή ως πλήρες (ordinary) μέλος και πολλά συγχαρητήρια για την αγωνιστική εξέλιξη της ΑΕΚ και την επιστροφή της στους ομίλους του UEFA Champions League!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η επιστροφή της ΑΕΚ στο ECA (European Club Association) επιβεβαιώθηκε με πανηγυρικό τρόπο κατά τις εργασίες της 21ης Συνέλευσης των μελών του οργάνου των ευρωπαϊκών συλλόγων που έλαβε χώρα χθες και σήμερα στο Σπλιτ της Κροατίας.

Η ΑΕΚ έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής κατά την επανένταξή της στο πιο σημαντικό οργανισμό εκπροσώπησης των ευρωπαϊκών club υπό την αιγίδα της UEFA και δέχθηκε πολλά συγχαρητήρια και για την εξέλιξή της σε όλα τα επίπεδα κατά την τελευταία πενταετία αλλά και για την επιστροφή της στους ομίλους του UEFA Champions League μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η ΑΕΚ επέστρεψε όχι μόνο ως association member αλλά με πλήρη συμμετοχή στο ECA ως ordinary member κάτι που σημαίνει ότι έχει δικαίωμα ψήφου στις γενικές συνελεύσεις αλλά και δικαίωμα συμμετοχής στις διάφορες επιτροπές στις οποίες συζητούνται κρίσιμα ζητήματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με σχετικές εισηγήσεις προς την UEFA.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν στο Σπλιτ ήταν και το σοβαρό ενδεχόμενο δημιουργίας και τρίτης ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης μετά το Champions και το Europa League, οι δανεισμοί ποδοσφαιριστών ανάμεσα σε ευρωπαϊκές ομάδες, οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης των μεταγραφικών περιόδου σε σχέση με την ημερομηνία έναρξης των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και άλλα.

Η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε στην 21η Γενική Συνέλευση των μελών του ECA υπογράφοντας την επιστροφή της από τον Α’ Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ, κ. Μηνά Λυσάνδρου».

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στα προκριματικά του Europa League (pic)

Στο 5ο γκρουπ θα είναι η Ένωση στην αυριανή κλήρωση του Europa League!! Mία εκ των Ουτρέχτη, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com