Οι υπογραφές του Αμραμπάτ και η άφιξη του στην Αγιά Σοφιά (pics)

Ο 34χρονος Μαροκινός υπέγραψε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και στη συνέχεια επισκέφτηκε το νέο γήπεδο της ομάδας – Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Στην Ένωση θα συνεχίσει την καριέρα του ο 34χρονος Μαροκινός, Νουρεντίν (Νόρντιν) Αμπραμπατ, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους», ενώ πήρε τη φανέλα με το νούμερο 7.

Στη συνέχεια ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μετέβη στην “Αγία Σοφιά-OPAP Arena” προκειμένου να πάρει μια… γεύση από το νέο γήπεδο της ομάδας.

Εικόνες από τις υπογραφές του Αμραμπάτ και από την άφιξη του στην Αγιά Σοφιά:

- Advertisement -

 

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -