Αρχική / Αρχική Σελίδα / Η υποψηφιότητα της Γκουντούρα στα βραβεία ΠΣΑΤ

Η υποψηφιότητα της Γκουντούρα στα βραβεία ΠΣΑΤ

Η ξιφομάχος της ΑΕΚ διεκδικεί τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας στα βραβεία του ΠΣΑΤ-Τι είπε η ίδια η αθλήτρια σε δηλώσεις της.

Η αθλήτρια της ΑΕΚ στην ξιφομαχεία Δώρα Γκουντούρα  πρόσφατα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών 2019. Η Ελληνίδα αθλήτρια βρίσκεται ανάμεσα στις υποψηφιότητες για  το βραβείο της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς στα βραβεία του ΠΣΑΤ. Οι κορυφαίοι θα βραβευτούν στην 66η Ετήσια Γιορτή του Συνδέσμου, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Banquet»), τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00.
Μάλιστα, η αθλήτρια της ΑΕΚ θέλησε να ευχαριστήσει τα μέλη του ΠΣΑΤ για την τιμή που της έγινε.

«Ευχαριστώ θερμά τους Αθλητικούς Συντάκτες – μέλη του ΠΣΑΤ για την τιμητική ανάδειξή μου στην πέμπτη θέση των κορυφαίων αθλητών του 2019 ως αναγνώριση για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου που κατέκτησα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών 2019», έγραψε χαρακτηριστικά η Γκουντούρα στην σελίδα της στο facebook.

Αναλυτικά οι υποψηφιότητες του βραβείου.
4.Κωνσταντινίδου Ελένη (άρση βαρών), 5. Γκουντούρα Θεοδώρα (ξιφασκία), 6. Κυρίδου Μαρία-Μπούρμπου Χριστίνα (κωπηλασία), 7. Καρύδη Σπυριδούλα (στίβος), 8. Χατζηλιάδου Ελένη (Καράτε), 9. Κυριακοπούλου Νικόλ (στίβος), 10. Κυρίδου Ανέτα-Τσαμοπούλου Δήμητρα (κωπηλασία), 11. Μάλτση Εβίνα (μπάσκετ), 12. Κτενά Σοφία (τεχνική κολύμβηση), 13. Παπαχρήστου Παρασκευή (στίβος).

 

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης στόπερ

 Ποια είναι τα δεδομένα για την απόκτηση στόπερ στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν έχει κλείσει …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com