Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Η ΚΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί την ομάδα αποκατάστασης

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί την ομάδα αποκατάστασης

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί την «Physio Team by Τόιλος-Ψαρογιώργος»

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος (2017-2018) έχει περιέλθει στην τελική ευθεία της με τη διεξαγωγή των πλέι οφ της Βasket League. Η χρονιά ολοκληρώνεται, ωστόσο, με τη «Βασίλισσα» ήδη νταμπλούχο, γεγονός που σηματοδοτεί την καλύτερη χρονιά της σύγχρονης ιστορίας της.

Η κατάκτηση του Βasketball Champions League και του Κυπέλλου Ελλάδος 2018 αποτελεί πρωτίστως επιτυχία του αγωνιστικού Τμήματος, αθλητών και προπονητών, αλλά ένα ολόκληρο επιτελείο πίσω από τα «φώτα της ράμπας» δημιουργεί το «σκηνικό», άρα και τις προϋποθέσεις για τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Η ΑΕΚ Β.C. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τη «Physio Team by Τόιλος Ψαρογιώργος», ήτοι την ομάδα αποκατάστασης της «Βασίλισσας», η οποία μαζί με το ιατρικό επιτελείο, και τον γυμναστή, επωμίστηκε το βαρύ φαρτίο της διαχείρισης της έντασης των αθλητών. Η επιτυχής διαχείριση που είχε ως αποτέλεσμα την απουσία σοβαρών περισταστικών συνετέλεσε στις επιτυχίες.

Οι Σταύρος Τόιλος και Κώστας Ψαρογιώργος και οι συνεργάτες τους στον οργανισμό συνεχίζουν να εργάζονται για την ταχύτερη και ασφαλέστερη επανένταξη των αθλητών της ΑΕΚ, που παραμένουν καθημερινές και διαρκείς.

Η εξειδικευμένη γνώση, η πολυετής εμπειρία και το ειλικρινές ενδιαφέρον του επιστημονικού προσωπικού, σε συνδυασμό με την αρμονική συνεργασία τόσο με τους ασθενείς όσο και με τους θεράποντες ιατρούς αποτελούν εγγύηση για τα μελλούμενα.

Σχετικά με Βαλάντης Αλεξούδης

Βαλάντης Αλεξούδης
Ο Βαλάντης είναι γεννημένος το 1998, μεγαλωμένος στην Αθήνα με καταγωγή από τον Έβρο. Σπουδάζει αθλητική δημοσιογραφία, καθώς αυτό ήταν το όνειρο του. Ασχολείται με την κιτρινόμαυρη "καψούρα" του από πολύ μικρός και αποφάσισε να ενταχθεί στο ΑΕΚPASSION, ώστε να συμβάλει δυναμικά στην έγκυρη κιτρινόμαυρη ενημέρωση.

Ελέγξτε επίσης

Πλησιάζει η ώρα…

Πλησιάζει λοιπόν η ώρα του μεγάλου παιχνιδιού…. Με την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ…. Τεράστια ζήτηση στα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com