Η κατεδάφιση έρχεται, ο Βασιλόπουλος φεύγει

Ο «οικολόγος» δήμαρχος θέλει να αποτρέψει την κατεδάφιση των παράνομων εγκαταστάσεων στο Άλσος.

Αύριο είναι προγραμματισμένη η κατεδάφιση των παράνομων εγκαταστάσεων του Δήμου στο Άλσος από την ΑΕΚ. Ο κύριος Βασιλόπουλος όμως, γνωστός για τις «οικολογικές» του ευαισθησίες, έδωσε σήμερα εντολή για να παρκάρουν όλα τα απορριματοφόρα μέσα στην εγκατασταση.

Από την ομάδα βγαίνει ένα κλίμα οργής εναντίον του δημάρχου. Συγκεκριμένα έλεγαν: «Αποτελεί πρόκληση αλλά και ασέβεια στο Σύνταγμα, στους νόμους του Κράτους, στις αποφάσεις του ΣτΕ, στις αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και στους θεσμούς. Ηρθε η ώρα να εφαρμοστούν οι νόμοι και οι αποφάσεις του ΣτΕ. Με τη νομιμότητα δεν μπορεί να παίζει κανείς».

Γίνεται ξεκάθαρο από την ΠΑΕ, οτι η κατεδάφιση αύριο θα προχωρήσει κανονικά, αφού προβλέπεται και η παρουσία εισαγγελέα αλλά και αστυνομικής δύναμης στο χώρο του Άλσους.

- Advertisement -

Το μόνο που μένει πλέον είναι να δούμε πόσο ακόμα σκοπεύει να τραβήξει το σκοινί ο κύριος Βασιλόπουλος και πόσο θα συνεχίσει να εκτίθεται στα μάτια των πολιτών του δήμου του αλλά και όλης της φίλαθλης Ελλάδας.

Μπάμπης Εγγλέζος
Μπάμπης Εγγλέζος
40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚPASSION. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -