Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Η κεραία της COSMOTE στην «Αγιά Σοφιά OPAP-ARENA»

Η κεραία της COSMOTE στην «Αγιά Σοφιά OPAP-ARENA»

Η συμφωνία της ΑΕΚ με την COSMOTE για να μπει στο νέο γήπεδο με… τρελές ταχύτητες

Με κεραία αποκλειστικά της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας Cosmote θα είναι εξοπλισμένο οτ γήπεδο της «Αγιά Σοφιάς-OPAP ARENA» στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από σχετική συμφωνία που είναι στα σκαριά.

Κάτι που σημαίνει ότι ισχυρό σήμα, δυνατότητα ποιοτικής συνομιλίας, αλλά και προνόμια θα απολαμβάνουν στο γήπεδο μόνο οι χρήστες του συγκεκριμένου δικτύου κινητής τηλεφωνίας, που αποτελεί βεβαίως εδώ και χρόνια σημαντικό χορηγό της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η συμφωνία με την Cosmote έχει κριθεί και ως η πιο συμφέρουσα για την παροχή τηλεφωνικούς σήματος και μεγάλης ταχύτητας WIFI στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ με τα τωρινά δεδομένα φυσικά!

Την ίδια στιγμή αξίζει να σημειωθεί πως απορρίφθηκαν από την ΑΕΚ αντίστοιχες προτάσεις της Vodafone και της WIND.

Σχετικά με Χρήστος Παπαδόπουλος

Χρήστος Παπαδόπουλος
Είμαι γεννημένος στην Αθήνα το 1999. Όνειρο ζωής να σπουδάσω δημοσιογραφία και να ακολουθήσω τον κλάδο των αθλητικών, όμως δεν τα κατάφερα. Ξεκίνησα να σπουδάζω Γαλλική Φιλολογία, όμως κάτι δε μου άρεσε... Με ταλάνιζε η σκέψη ότι κάθε βράδυ σκεφτόμουν «μακάρι να σπούδαζα δημοσιογραφία». Έτσι αποφάσισα να αφήσω προς το παρόν τη σχολή μου, και να ακολουθήσω το όνειρό μου, σπουδάζοντας πλέον στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Το μικρόβιο της ΑΕΚ κόλλησε...από μικρό παιδάκι. Ο συνδυασμός ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είναι όνειρο...και είναι τόσο όμορφο όταν τα όνειρα εκπληρώνονται!

Ελέγξτε επίσης

Εύκολη νίκη για την Εφηβική ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού Κερατσινίου

 Η ομάδα Έφηβων Χάντμπολ της ΑΕΚ πέτυχε ακόμη μια εύκολη νίκη Το τμήμα Έφηβων της …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com