Η κυκλοφορία των εισιτηρίων της αναμέτρησης Βόλος-ΑΕΚ

Η ενημέρωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ για τα εισιτήρια» του αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε πως θα διατεθούν εισιτήρια για τους φιλάθλους του «Δικεφάλου» στα πλαίσια του αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Super League, όπου οι «κιτρινόμαυροι» θα φιλοξενηθούν από το Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ (3/9 – 21.30) για την 3η αγωνιστική της STOIXIMAN SUPER LEAGUE 2023-24 θα γίνει στη θεσσαλική πόλη.

- Advertisement -

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (2/9) από τις 17.00 έως τις 21.00 και την Κυριακή από τις 14.30 έως την έναρξη του αγώνα, θα λειτουργήσει ειδικό εκδοτήριο στο Πανθεσσαλικό (στην τρίτη πεζογέφυρα του Σταδίου). Η τιμή των εισιτηρίων είναι 20 ευρώ.

Τονίζεται ότι στο πλαίσιο των μέτρων που εξαγγέλθηκαν για την πρόληψη της βίας στους αθλητικούς χώρους, θα υπάρξουν και στο Βόλο τόσο προέλεγχος, όσο και έλεγχος στις θύρες από την Αστυνομία. Ως εκ τούτου θα είναι αδύνατο να πλησιάσει κανείς την εγκατάσταση χωρίς εισιτήριο».

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -