Αρχική / ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ / Η μεγάλη επιστροφή: «Λίγο πριν την σέντρα» στις 21:00 με καλεσμένο τον Γιώργο Γεωργίου!

Η μεγάλη επιστροφή: «Λίγο πριν την σέντρα» στις 21:00 με καλεσμένο τον Γιώργο Γεωργίου!

Οι αγαπημένες σας εκπομπές της Παρασκευής επιστρέφουν σήμερα, με καλεσμένο τον γνωστό δημοσιογράφο που θα μιλήσει για τα παρασκήνια του πρωταθλήματος και όχι μόνο!

Η εκπομπή «Λίγο πριν την σέντρα» είναι και πάλι εδώ! Σήμερα το βράδυ στις 21:00 σας περιμένουμε με τα μηνύματά σας να συμμετάσχετε στην κουβέντα που θα κάνουμε με τον πρώτο καλεσμένο της εκπομπής για φέτος, τον Γιώργο Γεωργίου.

Συστάσεις δεν χρειάζονται για το ποιος είναι και πόσα γνωρίζει στον χώρο του ποδοσφαίρου. Μαζί θα μιλήσουμε για την ΑΕΚ, τι έγινε στην καλοκαιρινή προετοιμασία, ποιος πιστεύει πως θα πάρει το φετινό πρωτάθλημα και πολλά ακομη ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν την Ένωση και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Φυσικά, θα υπάρχει πληρέστατο ρεπορτάζ για όλα τα αθλήματα, θα μάθετε όλα τα τελευταία νέα για το παιχνίδι που ακολουθεί στο ποδόσφαιρο με την Λαμία, ενώ θα βγουν ζωντανά οι αρμόδιοι ρεπόρτερ του AEKPASSION για να σας ενημερώσουν για τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Χατσίκας στο AEKPASSION: «Παράλογη η πρόταση του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα, θα κάνουμε πολλά χρόνια να στερηθούμε τίτλο!»

Ο Team Manager του χάντμπολ, Ηλίας Χατσίκας μίλησε στο AEKPASSION για την οριστική διακοπή του …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com