Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Οι μικροί της ΑΕΚ στις κλήσεις της Εθνικής!

Οι μικροί της ΑΕΚ στις κλήσεις της Εθνικής!

Η Εθνική Παίδων κ17 βρίσκεται στην Κύπρο, και αντιμετωπίζει σήμερα αλλά και στις 16 του μήνα την αντίστοιχη της Δανίας σε διπλούς φιλικούς αγώνες.

Η Εθνική Παίδων στα πλαίσια προετοιμασίας της Elite του EuroU17. Η Εθνική μας ομάδα με αρχηγό τον ομοσπονδιακό προπονητή Τάσο Θέου, βρίσκεται στην Αγία Νάπα όπου θα δώσει δυνατές μάχες με την Δανία. Στην αποστολή ο Έλληνας τεχνικός, έχει συμπεριλάβει και 3 παίκτες από τις ακαδημίες της Ένωσης.

Συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας της Ένωσης, Άγγελος Αγγελόπουλος, γεννημένος το 2003, Τσιόκρης Εμμανουήλ, γεννημένος και αυτός το 2003, αλλά και ο επιθετικός Αποστόλης Χριστόπουλος, επίσης γεννημένος το 2003. Αυτοί οι 3 νεαροί ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσουν την ΑΕΚ στους φιλικούς αγώνες, και φυσικά θα δείξουν το ταλέντο τους στην γειτονική χώρα που σίγουρα θα υπάρχουν βλέμματα στραμμένα.

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης αθλητικού blog, ενώ για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog. Επίσης έχει εργαστεί και σε διαδικτυακό ραδιόφωνο. Ξεκίνησε στο AEΚ passion για να βοηθήσει το site.

Ελέγξτε επίσης

Υποκλίνεται… στον Καρέρα ο Κόντε

 Με τα καλύτερα λόγια μιλάει ο Αντόνιο Κόντε, για τη δουλεία του Μάσιμο Καρέρα στην …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com