Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Η νίκη στο Ιβανώφειο από το φακό του ΑΕΚPASSION! (pics)

Η νίκη στο Ιβανώφειο από το φακό του ΑΕΚPASSION! (pics)

Η ΑΕΚ γυρνάει στην Αθήνα με τη νίκη σε εκτός έδρας match πρωταθλήματος για πρώτη φορά φέτος, και μάλιστα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Το AEKPASSION βρέθηκε στο γήπεδο του Ηρακλή για την αναμέτρηση που θύμισε λίγο τα καλά χρόνια του ελληνικού μπάσκετ. Ο αγώνας βέβαια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από τρία πράγματα, την άνεση του Λάνγκφορντ να κάνει ό,τι θέλει στο παιχνίδι, το πάθος των δύο ομάδων ακόμα και όταν η μπάλα ήταν πλάγια και η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Γηραιού.

Δείτε αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από το Ιβανώφειο: 

ΑΕΚPASSION (Ηρακλή-ΑΕΚ) Φωτογραφία: Κουτλιάνης Κωνσταντίνος

ΑΕΚPASSION (Ηρακλή-ΑΕΚ) Φωτογραφία: Κουτλιάνης Κωνσταντίνος ΑΕΚPASSION (Ηρακλή-ΑΕΚ) Φωτογραφία: Κουτλιάνης Κωνσταντίνος ΑΕΚPASSION (Ηρακλή-ΑΕΚ) Φωτογραφία: Κουτλιάνης Κωνσταντίνος ΑΕΚPASSION (Ηρακλή-ΑΕΚ) Φωτογραφία: Κουτλιάνης Κωνσταντίνος ΑΕΚPASSION (Ηρακλή-ΑΕΚ) Φωτογραφία: Κουτλιάνης Κωνσταντίνος ΑΕΚPASSION (Ηρακλή-ΑΕΚ) Φωτογραφία: Κουτλιάνης Κωνσταντίνος ΑΕΚPASSION (Ηρακλή-ΑΕΚ) Φωτογραφία: Κουτλιάνης Κωνσταντίνος ΑΕΚPASSION (Ηρακλή-ΑΕΚ) Φωτογραφία: Κουτλιάνης Κωνσταντίνος

 

 

 

 

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης αθλητικού blog, ενώ για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog. Επίσης έχει εργαστεί και σε διαδικτυακό ραδιόφωνο. Ξεκίνησε στο AEΚ passion για να βοηθήσει το site.

Ελέγξτε επίσης

Το «στολίδι» των Ιωαννίνων και ΑΕΚ – Ηρακλής

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για το εντυπωσιακό «Νέο Κλειστό» των Ιωαννίνων, εκεί που θα πραγματοποιήσει …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com