Αρχική / ΧΑΝΤΜΠΟΛ / Η Νορβηγική Drammen στο δρόμο της ΑΕΚ και η αντίδραση Δημητρούλια!

Η Νορβηγική Drammen στο δρόμο της ΑΕΚ και η αντίδραση Δημητρούλια!

Έμαθε αντίπαλο και προετοιμάζεται η ΑΕΚ

Η κλήρωση για την Ευρώπη και το Challenge Cup, έβγαλε τη Νορβηγική Drammen HK. Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τους Νορβηγούς αρχικά στην Αθήνα και στην αίθουσα Γ.Κασιμάτης στις 8 ή 9 Φεβρουαρίου του 2020. Ενώ η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στην Νορβηγία στις 15 ή 16 Φεβρουαρίου. Οι Νορβηγοί μάλιστα δεν είναι καμία τυχαία ομάδα, καθώς να σημειώσω πως ήταν finalist στον τελικό του Challege Cup τη σεζόν 2006-07. Η αναμέτρηση των δύο γίνεται για τη φάση των 16 του θεσμού. Η Ντράμεν ιδρύθηκε το 1922 και βρίσκεται στο νότιο τμήμα της χώρας.  Για να φτάσει μέχρι εδώ, η Drammen, απέκλεισε από το 20 γύρο με δύο νίκες τη Mahsul HC από το Αζερμπαϊτζάν, ενώ στον 3ο γύρο άφησε εκτός την Dicken (από την Φινλανδία, επίσης με δύο νίκες.

Δηλώσεις σχετικά με τον αντίπαλο και την συγκεκριμένη πρόκληση που καλείται να ξεπεράσει η Ένωση, έκανε ο προπονητής της Δημήτρης Δημητρούλιας: 

“Μία ομάδα που έχει υψηλούς στόχους, πρέπει να μετατρέπει τις κακές κληρώσεις, σε προκλήσεις. Η Drammen ήταν μία από τις δύο ομάδες που θέλαμε να αποφύγουμε στην κλήρωση. Το γεγονός ότι είχαμε μία άτυχη κλήρωση, δε σημαίνει ότι δε θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια. Θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ δυνατό πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα, με σύμμαχό μας τον κόσμο, και να ταξιδέψουμε στη Νορβηγία για να διεκδικήσουμε την πρόκριση“ τόνισε.

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης αθλητικού blog, ενώ για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog. Επίσης έχει εργαστεί και σε διαδικτυακό ραδιόφωνο. Ξεκίνησε στο AEΚ passion για να βοηθήσει το site.

Ελέγξτε επίσης

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον Ιωνικό

Η Ένωση θέλει να δείξει πως η ήττα από τον Διομήδη Άργους ήταν μια κακή …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com