Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Οι ομάδες προτείνουν Final 8 για το Κύπελλο στην ΕΟΚ

Οι ομάδες προτείνουν Final 8 για το Κύπελλο στην ΕΟΚ

  Στη τηλεδιάσκεψη που έγινε οι ομάδες προτείναν στην ΕΟΚ να διεξαχθεί Final 8 για το Κύπελλο Ελλάδος.

Η ΕΟΚ με επιστολή της στις 8 ομάδες πρότεινε να διεξαχθεί στις 10/2 η προημιτελική φάση στις έδρες που είχαν προκύψει από κλήρωση και να ακολουθήσει ένα Final 4 σε κοινή έδρα στις 12 και 14/2.

Οι οκτώ ομάδες  (ΑΕΚ, Κολοσσός, Προμηθέας, Λαύριο, Ηρακλής, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Περιστέρι), στην τηλεδιάσκεψη προτείναν στην ομοσπονδία να διεξαχθεί σε «φούσκα» final 8.

Τη Δεύτερα θα πραγματοποιηθεί νέα τηλεδιάσκεψη στην οποία θα αποφασιστεί η πρόταση των ομάδων προς την ΕΟΚ. Πιθανότητα θα βρεθεί η χρυσή τομή με (χορηγίες) και το Final 8 θα γίνει με πιθανότερη πόλη την Αθήνα. Με τους αγώνες για την προημιτελική φάση να γίνονται στις 10 και 11 Φεβρουαρίου, τους ημιτελικούς στις 12 και τον τελικό στις 14.

Να θυμίσουμε τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Κολοσσός – Προμηθέας
Λαύριο – ΑΕΚ
Ηρακλής – ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός – Περιστέρι

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Δεν ορίστηκαν για την προσεχή αγωνιστική, οι διαιτητές που «έσφαξαν» τη «Βασίλισσα» στο Λαύριο

Στον… πάγο μπήκε η διαιτητική τριάδα της «σφαγής» στον αγώνα του κυπέλλου με την ομάδα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com