Στη τηλεδιάσκεψη που έγινε οι ομάδες προτείναν στην ΕΟΚ να διεξαχθεί Final 8 για το Κύπελλο Ελλάδος.
Η ΕΟΚ με επιστολή της στις 8 ομάδες πρότεινε να διεξαχθεί στις 10/2 η προημιτελική φάση στις έδρες που είχαν προκύψει από κλήρωση και να ακολουθήσει ένα Final 4 σε κοινή έδρα στις 12 και 14/2.
Οι οκτώ ομάδες (ΑΕΚ, Κολοσσός, Προμηθέας, Λαύριο, Ηρακλής, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Περιστέρι), στην τηλεδιάσκεψη προτείναν στην ομοσπονδία να διεξαχθεί σε «φούσκα» final 8.
Τη Δεύτερα θα πραγματοποιηθεί νέα τηλεδιάσκεψη στην οποία θα αποφασιστεί η πρόταση των ομάδων προς την ΕΟΚ. Πιθανότητα θα βρεθεί η χρυσή τομή με (χορηγίες) και το Final 8 θα γίνει με πιθανότερη πόλη την Αθήνα. Με τους αγώνες για την προημιτελική φάση να γίνονται στις 10 και 11 Φεβρουαρίου, τους ημιτελικούς στις 12 και τον τελικό στις 14.
Να θυμίσουμε τα ζευγάρια των προημιτελικών:
Κολοσσός – Προμηθέας
Λαύριο – ΑΕΚ
Ηρακλής – ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός – Περιστέρι