Οι οπαδοί της Λιβόρνο ταξίδεψαν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν τους αγώνες της ΑΕΚ (pics)

Οι αδελφοποιημένοι με τους οπαδούς της «Ένωση» υποστηρικτές της Ιταλικής ομάδας βρέθηκαν στην πρωτεύουσα, παρακολουθώντας από τις κερκίδες τους αγώνες του «Δικεφάλου» σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Οι οπαδοί της Λιβόρνο που ως γνωστόν έχουν σχέσεις αδελφοποίησης με τους αντίστοιχους της ΑΕΚ βρέθηκαν στην Αθήνα και παρακολούθησαν, στις κερκίδες της «Sunel Arena» το Σάββατο και της «Αγιάς Σοφιά-OPAP Arena» την Κυριακή, τις αναμετρήσεις ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το μπάσκετ και ΑΕΚ-Athens Καλλιθέα για το ποδόσφαιρο αντίστοιχα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε σχετικά δημοσίευση με φωτογραφίες των οπαδών της ΑΕΚ και της Λιβόρνο στην Αθήνα:

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -