Οι παίκτες της, με το χαμόγελο στα χείλη κατά την αναχώρηση για το Άμστερνταμ, βγήκαν φωτογραφίες και έδωσαν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φιλάθλους του «Δικέφαλου».
Στο Άμστερνταμ σήμερα δοκιμάζει η ΑΕΚ τις δυνάμεις της, έχοντας πολλές απουσίες, κόντρα στον Άγιαξ, σε ένα παιχνίδι όπου μι από τις δύο ομάδες στο τέλος του θα πάρει το εισιτήριο για τα play-off του UEFA Conference League.
Η κάμερα του ΑΕΚ TV συνόδεψε την αποστολή της «Ένωσης» και σε αυτό το ταξίδι, με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν ευδιάθετοι, ενώ δεν χάλασαν κανένα χατίρι μικρού και μεγάλου φιλάθλου, δίνοντας αυτόγραφα και βγάζοντας φωτογραφίες. Τέλος κατα την διάρκεια τις πτήσης κάποιοι ποδοσφαιριστές επέλεξαν να παίξουν ψηφιακά επιτραπέζια παιχνίδια, ενώ ο Ντομαγκόι Βίντα στράφηκε στην ξεκούραση, που προσδίδει ο ύπνος.
Δείτε εδώ το βίντεο του AEK TV:

