Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Η παρουσίαση του Ινσούα (pics)

Η παρουσίαση του Ινσούα (pics)

Ντύθηκε στα «κιτρινόμαυρα» ο 29χρονος Αργεντινός.

Το «ποστάρισμα» της ΠΑΕ με εικόνες από την παρουσίασή του:

*Σε ότι έχει να κάνει με την ενσωμάτωσή του στην ομάδα, αυτή λογικά θα γίνει από το Σάββατο, αφού ο Ινσούα θα πρέπει να υποβληθεί σε ακόμη ένα τεστ για τον ιό (έπειτα από το πρώτο στο οποίο υποβλήθηκε σήμερα).

Ανυπομονεί λοιπόν να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον «Δικέφαλο» ο Αργεντινός, που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Κλήθηκε στην Εθνική ο Λάτσι

Στην Εθνική Σλοβενίας κλήθηκε ο τραυματίας Ζίγκα Λάτσι.  Στην Εθνική ομάδα της Σλοβενίας U19 κλήθηκε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com