Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Οι πέντε… πανταχού παρόντες

Οι πέντε… πανταχού παρόντες

Διαβάστε για τους 5 παίκτες του χάντμπολ οι οποίοι δεν έλειψαν ποτέ φέτος από αγώνα της ΑΕΚ. 

Η ΑΕΚ διέννυε φέτος μία εξαιρετική πορεία στο χάντμπολ συμπληρώνοντας συνολικά 28 αγώνες τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε κύπελλο και σε Challenge cup. Στο πρωτάθλημα μάλιστα η Ένωση μετράει 19 νίκες και 1 ήττα, ενώ στο στο Challenge cup 3 νίκες και μία ισοπαλία. Έχει σημειώσει συνολικά μία μόνο ήττα στους 28 αυτούς αγώνες (από τον Διομήδη Άργους), τον οποίο μάλιστα θα αντιμετώπιζε στις 15 Μαρτίου για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Σε αυτές τις αναμετρήσεις λοιπόν, δεν έχουν βρεθεί εκτός αποστολής πέντε αθλητές του Δημήτρη Δημητρούλια. Συγκεκριμένα αυτοί είναι οι:

Τάσος Παπαδιονυσίου

 

Παναγιώτης Νικολαΐδης

Πλάθα Χιμένεθ

Σωτήρης Γιόσμου

Βαγγέλης Αραμπατζής

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Αραμπατζής έχει σκοράρει και σε όλα τα παιχνίδια, εκτός από ένα, αυτό με τον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας εντός έδρας.

 

Σχετικά με Δημοσθένης Καμσής

Δημοσθένης Καμσής
Ονομάζομαι Δημοσθένης Καμσής και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997. Σπουδάζω στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη. Με ρίζες από την Πόλη, δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα από αυτήν του Δικεφάλου. Άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο από το 2004 και από τότε το μικρόβιο μπήκε... βαθιά μέσα στο αίμα μου. Κάποια χρόνια μετά μου κόλλησε όμως, και ένα άλλο μικρόβιο. Αυτό της δημοσιογραφίας. Από τα χρόνια του Λυκείου,είχα μία τροπή προς τα εκεί, παρόλλο που δεν σπούδασα τελικώς δημοσιογραφια. Από το 2018 όμως,άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά και άρχισα να γράφω σε διάφορα site. Η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε όμως με το AEK Passion, ο συνδυασμός δηλαδή ΑΕΚ και Δημοσιογραφίας αποτελεί παιδικό όνειρο.

Ελέγξτε επίσης

Κυριάκος Χήνας: Για την αναγκαία συσπείρωση των Ενωσιτών ανθρώπων της τέχνης!

Ύστερα από 17 ολόκληρα χρόνια όπου η ομάδα–ανέστια και γυρολόγος σε άξενα γήπεδα… ετοιμάζεται να …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com