Η προώθηση των 6 νέων από την ΠΑΕ!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα την έναρξη συνεργασίας, με επαγγελματικό συμβόλαιο, σε 6 παίκτες από τις ακαδημίες της!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Facebook:

Επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν σήμερα έξι ποδοσφαιριστές από την ποδοσφαιρική Ακαδημία της ΑΕΚ. Πρόκειται για τους δύο τερματοφύλακες Παναγιώτη Γκίνη και Βασίλη Χατζηεμμανουήλ και τους Κώστα Σταμούλη, Φοίβο Μπότο, Μιχάλη Μπούση και Γιάννη Τσιβελεκίδη.
Επαγγελματικό συμβόλαιο αναμένεται να υπογράψει και ο Γιάννης Σαρδέλης, ο οποίος όμως βρίσκεται στην αποστολή με την Εθνική ομάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνας.

Θα ακολουθήσει η επίσημη ανακοίνωση με τις φωτογραφίες, αλλά και την ταυτότητα των έξι νέων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών από τα σπλάχνα της ομάδας μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -