Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Οι προτάσεις του Μάκη Αγγελόπουλου για επιβίωση της Basket League

Οι προτάσεις του Μάκη Αγγελόπουλου για επιβίωση της Basket League

 Ο διοικητικός ηγέτης της Βασίλισσας Μάκης Αγγελόπουλος, είχε επαφές και προχωρημένες συζητήσεις με τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, όσο και με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, οι οποίες κατατέθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ.

Στο σημερινό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ παρουσιάστηκαν από την πλευρά της ΑΕΚ, οι προτάσεις του Μάκη Αγγελόπουλου για την επιβίωση των ομάδων και του πρωταθλήματος.

Ο ιδιοκτήτης  της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, το προηγούμενο διάστημα είχε επαφές με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο Μάκης Αγγελόπουλος συζήτησε με τους δύο Υπουργούς κάποια μέτρα στήριξης, τα οποία παρουσίασε αναλυτικά στη διοργανώτρια αρχή ο τιμ μάνατζερ της Βασίλισσας Γιώργος Χήνας.

Αναλυτικά τα τρία πλαίσια που παρουσίασε η ΑΕΚ στον ΕΣΑΚΕ:
– Μείωση ασφαλιστικών και εργοδοτικών εισφορών, μείωση της φορολογίας στα συμβόλαια.

– Κεντρικό τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ για όλες τις ομάδες. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ θα συζητήσει το ενδεχόμενο να μπει σε κεντρική διαχείριση, παρότι έχει σύμβαση σε ισχύ με την Cosmote, η οποία ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο.

– Δάνειο από τράπεζα προς τις ομάδες για την ενίσχυσή τους, με την αποπληρωμή του να γίνεται σε διάστημα πέντε ετών.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Πρώτη συγκέντρωση για την Κ17 (pics)

Έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν για την ομάδα Νέων της ΑΕΚ. Την πρώτη της συγκέντρωσης …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com