Η θέση της Εθνικής Ελλάδος για τον τραυματισμό του Ρότα

Η ενημέρωση της Ομοσπονδίας για τον τραυματισμό του δεξιού μπακ της ΑΕΚ στο φιλικό με την Παραγουάη.

Έντονη ανησυχία προκάλεσε στις τάξεις των ανθρώπων της ΑΕΚ ο τραυματισμός του Λάζαρου Ρότα στο χθεσινό φιλικό της Εθνικής ομάδας με την Παραγουάη.

Η ενημέρωση από την Ομοσπονδία αναφέρει ότι ο δεξιός μπακ της Ένωσης έχει κάποιες μικρές ενοχλήσεις και θα αξιολογηθεί εκ νέου από το ιατρικό επιτελείο στην σημερινή απογευματινή προπόνηση της «γαλανόλευκης».

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, με την κατάσταση να ξεκαθαρίζει οριστικά τις επόμενες ώρες.

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -