Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Η τούρτα-έκπληξη στον Παουλίνιο (Vid)

Η τούρτα-έκπληξη στον Παουλίνιο (Vid)

Σήμερα ήταν η σειρά του Παουλίνιο μετά τους Νέναντ Κρίστιτσιτς και Παναγιώτη Τσιντώτα, να γιορτάσει τα γενέθλιά του στο Κίελτσε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΚ.

Ο Παουλίνιο έγινε ο τρίτος της… παρέας, μετά τους Νέναντ Κρίστιτσιτς και Παναγιώτη Τσιντώτα, που γιόρτασε τα γενέθλιά του στο Κιέλτσε  μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής της ΑΕΚ, όπως συνέβη και με τους δυο προαναφερθέντες, έπειτα από το τέλος του δείπνου της ομάδας, ο Πορτογάλος δεξιός μπακ άκουσε τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος να του τραγουδούν το «Happy Birthday», τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της και μια τούρτα. Η κάμερα του AEK TV ήταν εκεί για να καταγράψει τις στιγμές.

Δείτε το Βίντεο:

 

 

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία ( όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Γαλανόπουλος: «Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα, στόχος μας να έχουμε σταθερό πρόσωπο»

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε στον Σπορ FM 94,6, και έθεσε ως στόχο στα επόμενα παιχνίδια …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com