Αρχική / ΒΟΛΕΪ / Η Τσοχατζή αρχηγός της ΑΕΚ για την περίοδο 2021-22

Η Τσοχατζή αρχηγός της ΑΕΚ για την περίοδο 2021-22

Οι «κιτρινόμαυρες» αποφάσισαν πως η 28χρονη πασαδόρος θα είναι η αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ένωσης για την ερχόμενη σεζόν.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η καλοκαιρινή προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, με τις «κιτρινόμαυρες» να αποφασίζουν τον ορισμό της Μαρίνας Τσοχατζή για αρχηγό ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ δεύτερη αρχηγός ορίστηκε η 27χρονη κεντρική, Αγγελική Καββαδία.

Από ‘κει και πέρα, οι ιθύνοντες του τμήματος αναζητούν αντιπάλους προκειμένου να προγραμματίσουν φιλικές αναμετρήσεις, οι οποίες θα δώσουν αγωνιστικό ρυθμό στις «κιτρινόμαυρες».

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Ο Πλάθα το καλύτερο γκολ και ο Μπουκοβίνας την καλύτερη απόκρουση της 2ης αγωνιστικής του EHF European League!

  Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία η επέμβαση του Πέτρου Μπουκοβίνα ήταν η καλύτερη της …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com