Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Η Βασίλισσα πήρε και το τελευταίο χαρτί και μπαίνει στο νέο της «παλάτι»!

Η Βασίλισσα πήρε και το τελευταίο χαρτί και μπαίνει στο νέο της «παλάτι»!

  Ένα τελευταίο γραφειοκρατικό κομμάτι εμπόδιζε την ΑΕΚ, για την είσοδο της στο νέο της «σπίτι» και αυτό ξεπεράστηκε.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο διοικητικός ηγέτης της Βασίλισσας Μάκης Αγγελόπουλος είχε αναφέρει, πως υπήρχε ένα προαπαιτούμενο έγγραφο για να ολοκληρωθεί η μετακόμιση της Βασίλισσας στα Άνω Λιόσια.

Το εμπόδιο αυτό ξεπεράστηκε την Πέμπτη στις (21/05), και παραδόθηκε στην «κιτρινόμαυρη ΚΑΕ και απομένουν πλέον οι υπογραφές και η επίσημη ανακοίνωση.

Με το που ολοκληρωθούν αυτά η «Βασίλισσα» θα είναι έτοιμη να μπει στο νέο της «παλάτι». Ήδη οι άνθρωποι της ΑΕΚ, εργάζονται για να είναι όσον το δυνατόν γρηγορότερα έτοιμο το νέο γήπεδο. Καθώς τα νέα καθίσματα βρίσκονται ήδη στο κλειστό και έχει γίνει παραγγελία για το παρκέ το οποίο αναμένεται. Ενώ άνθρωποι της ΑΕΚ πηγαίνουν καθημερινά στο γήπεδο και ελέγχουν τους χώρους του γηπέδου με κάθε λεπτομέρεια.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Κυριάκος Χήνας: Ο εφιάλτης του 1453: συνοψίζοντας μερικές καίριες συνέπειες!

Στέφαν Τσβάιχ: “Η ανθρωπότητα δε θα μπορέσει να εκτιμήσει ποτέ σε όλη του την έκταση …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com