Η βαθμολογία των παικτών

Η ΑΕΚ κάνοντας ένα από τα καλύτερα ημίχρονα(το πρώτο) της σεζόν και με τον Χιμένεθ να προσεγγίζει το ματς λογικά και χωρίς αλχημείες, παρουσίασε ένα σύνολο που δύσκολα βρίσκει κανείς παίκτη που υστέρησε!

Δείτε την ατομική βαθμολογία των παικτών της Ένωσης:
Aθανασιάδης – 6: Ήρεμο βράδυ για τον τερματοφύλακα της Ένωσης, απλά συμμετείχε στο παιχνίδι με τα πόδια.
Σβάρνας –7 : Μετά από καιρό στη θέση του, πολύ θετικός, πολύ σοβαρός
Λόπες -7: Πολύ καλός τακτικά και στα αμυντικά του καθήκοντα, ευτυχώς έφυγε όρθιος από το γήπεδο μετά το εγκληματικό τάκλιν του Ιωαννίδη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
Νταντσένκο -7 : Πολύ θετικές εντυπώσεις άφησε ο Ουκρανός στο πρώτο 90λεπτο που τον εμπιστεύθηκε σαν δεξί μπακ ο Χιμένεθ και έδωσε την απάντησή του.
Λάτσι -8 : Ο καλύτερος της άμυνας, αποφασιστικός, γρήγορος στις επεμβάσεις και χρήσιμος στο build up.
Σιμάνσκι- 7: Άλλο ένα πολύ μεστό και ουσιαστικό ματς για τον φορμαρισμένο Πολωνό χαφ, που είναι βαρόμετρο για την Ένωση.
Σάκχοφ-8: Εξαιρετικός μετά από καιρό, είχε όλο τον έλεγχο του ρυθμού και της ανάπτυξης. Μακάρι να είναι υγιής και στα playoffs
Μάνταλος-7: Πολύ καλός και παραγωγικός ο αρχηγός μέχρι τα μισά του β’ ημιχρόνου που έγινε αλλαγή για να αποφύγει κάποιο τραυματισμό.
Γκαρσία -7: Σταθερά καλός ο Γκαρσία, μόνιμος πονοκέφαλος για την αντίπαλη άμυνα, απασχολώντας τουλάχιστον 2 παίκτες και με εξαιρετική ασίστ στο πρώτο γκολ στον Καρίμ.
Αλμπάνης- 7: Ένα από τα καλύτερα ματς του Αλμπάνη με τη φανέλα της ΑΕΚ,κυρίως στο α΄ μέρος, με εμπνεύσεις ,ατομικές ενέργειες και ένα θαυμάσιο σουτ στο δοκάρι, που κατέληξε στο 2ο γκολ της ΑΕΚ.
Ανσαριφάρντ – 8 : O MVP της ομάδας απόψε με τα 2 γκολ που πέτυχε, κυρίως γιατί ήταν μέσα στις φάσεις , κυνήγησε πολύ και έδειξε ανανεωμένος που ξαναβρήκε δίχτυα μετά από καιρό.

ΑΛΛΑΓΕΣ:
Μαχαίρας-6: Ο μικρός μπήκε στα μισά του β’ μέρους, χωρίς να προλάβει να δείξει πολλά, πάντα όμως με διάθεση και τρεξίματα.
Νεντελτσαρου -6: Μπήκε αργά στο ματς, για να δοκιμάσει ο Χιμένεθ ένα σχήμα με 3 στόπερ.

Μανόλο Χιμένεθ-7: Ο Ισπανός προσέγγισε με ποδοσφαιρική λογική το ματς σήμερα και δικαιώθηκε βλέποντας την ΑΕΚ να κάνει ένα από τα καλύτερα ημίχρονα(το α’). Εκτέθηκε όμως από την εμφάνιση του Νταντσένκο, αφού ο Ουκρανός έδειξε ότι δεν είναι για…πέταμα (τουλάχιστον).

- Advertisement -

(*Η κλίμακα είναι 1-10)

Λάκης Κοντσιώτης
Λάκης Κοντσιώτης
Από μικρός, όταν πρωτοπάτησα το πόδι μου στη Νέα Φιλαδέλφεια στα τέλη του '70, κατάλαβα ότι η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι η μεγάλη μου αγάπη.Μια μπάλα ή μια κιτρινόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο ήταν διαχρονικά τα καλύτερα δώρα για μένα!Μεγαλώνοντας και αφού ΄΄έφαγα'' τα γόνατά μου στα ξερά γήπεδα των τοπικών πρωταθλημάτων της Αθήνας,προσπάθησα μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας,να παραμείνω κοντά στην ΑΕΚ και στους αγωνιστικούς χώρους.Πλέον έχω αυτή την ευκαιρία μέσα από τη φιλόξενη παρέα του aekpassion και στόχος μου είναι να μεταφέρω στους φίλους της Ένωσης εικόνες,κλίμα και συναισθήματα από την αγωνιστική δράση της ομάδας της καρδιάς μας!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -