Οι ξεχωριστές ευχές της ΠΑΕ ΑΕΚ στον Τσιγκρίνσκι!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε μέσω από τα social media τις ευχές της στον Ουκρανό Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ο οποίος έχει σήμερα τα γενέθλια του.

Ο Ουκρανός αμυντικός της ΑΕΚ σήμερα 7 Νοεμβρίου κλείνει τα 33 και ίσως του φέρουν γούρι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πάντως ο Ουκρανός αμυντικός της Ένωσης, πήρε τις ευχές του από την ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία μαζί με μαι φωτογραφία έγραψε μερικά πράγματα για τον ίδιο.

Αναλυτικά είπε: 
” Τα 33 του χρόνια κλείνει σήμερα ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Ουκρανός αμυντικός ήρθε στην Ένωση το Καλοκαίρι του 2016 και μέχρι σήμερα μετράει 84 εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας και μετράει 3 γκολ. Ήταν βασικός στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2018, ενώ ψηφίστηκε στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν για τη superleague 2017-18. Η οικογένεια της ΑΕΚ του εύχεται χρόνια πολλά με υγεία και επαγγελματικές και προσωπικές επιτυχίες”.

Δείτε και την σχετική ανάρτηση ΕΔΩ

Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -