Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Εικόνες από την πρωινή προπόνηση (Vid)

Εικόνες από την πρωινή προπόνηση (Vid)

Με τον ήλιο να καίει από νωρίς σήμερα στο Κιέλτσε το πρωινό πρόγραμμα αποφασίστηκε να είναι μικρό και να περιλαμβάνει στη πλειοψηφία του ασκήσεις αποκατάστασης.

Μόλις πενήντα λεπτά προπονήθηκε το πρωί η ομάδα στο Κιέλτσε, καθώς αυτή την ώρα (19:00, 05/07) πραγματοποιεί την απογευματινή της προπόνηση.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μην έχοντας και σύμμαχο τον καιρό, καθώς ήταν μια πολύ ζέστη μέρα στην κωμόπολη της Πολωνίας, έκανε την “χάρη” στους ποδοσφαιριστές του και δεν τους ταλαιπώρησε ιδιαίτερα, με τις ασκήσεις αποθεραπείας να έχουν τη τιμητική τους.

Δείτε πως κατέγραψε την πρωινή προπόνηση η κάμερα της ΠΑΕ:

 

Σχετικά με Θοδωρής Καρασούλης

Θοδωρής Καρασούλης
Ο Θοδωρής Καρασούλης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1976. Στα 42 χρόνια της ζωής του έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚ. Μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων που είχε στο παρελθόν, πλέον εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως συντονιστής Οδικής Βοήθειας σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Μεταξύ άλλων σπουδών είναι και απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος δεν έγινε, αλλά πάντα τον τρώει το σαράκι να εκφράζεται για τα κοινά της ΑΕΚ, κάτι που φιλοδοξεί, παράλληλα με την καλύτερη του προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, να κάνει και μέσα από αυτόν τον φιλόξενο για την ομάδα μας χώρο.

Ελέγξτε επίσης

Κρέσπο: «Ήταν δύσκολος αγώνας, παρουσιάστηκε καλή η ΑΕΚ»

Ο Ισπανός αμυντικός των Θεσσαλονικιών υποστήριξε πως η ΑΕΚ ήταν δυνατή στο παιχνίδι της και …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com