Η ομιλία του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΑΕΚ στους αθλητές και τα στελέχη της Ακαδημίας. Τι δήλωσε επίσης ο Υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής, Αντώνης Ηλιόπουλος.
Η Ακαδημία της ΑΕΚ έκοψε σήμερα την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2025 στο AEK Sportscity στα Σπάτα παρουσία 250 αθλητών των προπονητών, των στελεχών και του Υπεύθυνου της Ακαδημίας, Αντώνη Ηλιόπουλου.
Ο Μάριος Ηλιόπουλος δεν μπόρεσε να βρεθεί στην εκδήλωση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στο εξωτερικό, αλλά μέσω βιντεοκλήσης μίλησε στους αθλητές της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας δίνοντας τις θερμότερες ευχές και στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για το μέλλον.
Επίσης την δική του τοποθέτηση έκανε και ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών, ο Αντώνης Ηλιόπουλος που ανέλαβε το καλοκαίρι αυτό το πόστο και ο οποίος έχει προβεί σε νέες καινοτομίες.
Όσα ανέφερε ο Μάριος Ηλιόπουλος:
«Εύχομαι η φετινή χρονιά να φέρει μία διαφορετική διαδικασία στο πάθος σας, στην αφοσίωσή σας, στα όνειρά σας. Γιατί η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και χρειάζεται δίπλα της ανθρώπους, οι οποίοι έχουν βασικές αξίες και αρχές. Σήμερα που οι κοινωνίες υποφέρουν και όσο περνούν τα χρόνια χάνονται οι αξίες και οι ηθικές αρχές -πόσω δε μάλλον στο ποδόσφαιρο που περνάει κρίση τα τελευταία χρόνια- θέλουμε ανθρώπους με ήθος πάνω από όλα και ανθρώπους που να ονειρεύονται μαζί μας, στο δικό μας όραμα, μέσα από διαδικασίες τιμιότητας και ευ αγωνίζεσθαι.
Θα πρέπει λοιπόν σε αυτή τη νέα σελίδα να είστε οι μπροστάρηδες για αυτή τη μεγάλη ομάδα που μοιράζεται με όλους τους παλιούς προγόνους ήθος κουλτούρα, αξίες, σθένος και σύμβολα. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι η σημαία μας ταυτίζεται και είναι ίδια με τη σημαία του Χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας.
Έτσι λοιπόν σας δίνω επτά ευχές για το 2025: δύναμη, υγεία, αγάπη, τύχη, πάθος, χιούμορ και κατακτήσεις.
Η ΑΕΚ θα είναι πάντα μονομάχος σε όλες τις μάχες από εδώ και πέρα, με αξιοπρέπεια, και όλοι μαζί δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν ούτε να μας χτυπήσει πλάγια ούτε να μας λυγίσει. Από την καρδιά μου να ξέρετε ότι θα προσφέρω ό,τι μπορώ γιατί αυτό που κάνω, το κάνω με πάθος, το κάνω με την αγάπη μου, και το κάνω γιατί θέλω να αλλάξουν τα πράγματα και να δούμε τη νεολαία μας πιο κοντά στον αθλητισμό από εδώ και πέρα. Γιατί τα δύο βασικά χαρακτηριστικά των καινούργιων κοινωνιών πρέπει να βασίζονται κυρίως στην υγεία και στην παιδεία. Τον αθλητισμό που είναι αλληλένδετος με την παιδεία και την υγεία, να μπορέσουμε να τον βάλουμε μέσα στο κομμάτι αυτό και όλοι μαζί να δούμε νέες λαμπρές σελίδες, όχι μόνο για το ελληνικό ποδοσφαίρου αλλά και για όλη την ελληνική κοινωνία που τόσο το έχει ανάγκη.
Σας ευχαριστώ. Λυπάμαι που δεν μπορούσα να είμαι σήμερα κοντά σας. Σας δίνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου. Ζήτω η ΑΕΚ!»
Η τοποθέτηση του Αντώνη Ηλιόπουλου:
«Θέλω να σας ευχηθώ χρόνια πολλά, να έχουμε μια καλή χρονιά και υγεία πάνω από όλα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Να ξέρετε ότι είστε πολύ τυχεροί που είστε σήμερα εδώ και φοράτε αυτή τη φανέλα. Πολλά παιδιά σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό θέλουν να τη φορέσουν και πρέπει να την τιμάτε όσο πιο πολύ μπορείτε».