Ηλιόπουλος: «Το ποδόσφαιρο αλλάζει, το θέλουν δεν το θέλουν!»

Διαβάστε τι είπε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ στην εκδήλωση της ΕΠΣΑΝΑ

Το παρών στην κοπή πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής για το 2026 έδωσε ο Μάριος Ηλιόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ μίλησε για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, τονίζοντας ότι: «το ποδόσφαιρο αλλάζει σελίδα, το θέλουν δεν το θέλουν».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη δωρεά του ποσό των 1,5 εκατ. ευρώ στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, υπογραμμίζοντας ότι θα δοθεί κανονικά το επόμενο διάστημα.

«Είχα αναφερθεί σε δύο δεσμεύσεις. Το 1,5 εκατομμύριο για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Γαργάρες δεν κάνω. Ο λόγος μου είναι συμβόλαιο ακόμη και σε χαρτοπετσέτα μετράει. Το ποσό δεν θα πάει από θολά κανάλια. Θα πάει όπως πρέπει γιατί πρέπει να αξιοποιηθεί. Προσπαθούμε να κάνουμε ένα ίδρυμα εδώ και 1,5 χρόνο αλλά υπάρχει γραφειοκρατία.

- Advertisement -

Τις επόμενες ημέρες τελειώνουμε. Ανακοινώνω ότι πρώτο ποσό θα δοθεί στην ΕΠΣΑΝΑ τιμής ένεκεν για την σημερινή εκδήλωση. Το δεύτερο μήνυμα μπορεί να φαίνεται εγωιστικό και πείτε ότι θέλετε. Το ποδόσφαιρο αλλάζει σελίδα, το θέλουν δεν το θέλουν. Σημειώστε το».

Συντακτική ομάδα AEK PASSION
Συντακτική ομάδα AEK PASSIONhttps://www.aekpassion.gr
Το ⁦AEKPASSION.gr⁩ ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2016 και καθιερώθηκε στο κιτρινόμαυρο κοινό για όλα τα θέματα που αφορούν την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως! Με αφοσίωση και βασικότερο το πάθος για την ΑΕΚ, σας προσφέρονται καθημερινή αρθρογραφία, ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -