Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / «Είναι μια γιορτή του αθλήματος, η ΑΕΚ συμμετέχει για πρώτη φορά»

«Είναι μια γιορτή του αθλήματος, η ΑΕΚ συμμετέχει για πρώτη φορά»

Η συνέντευξη Τύπου του F8, με Κωνσταντίνο Δάνδολο και Νίκο Στελλάτο, από πλευράς ΑΕΚ.

Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η συνέντευξη Τύπου σήμερα το μεσημέρι για το Κύπελλο Ελλάδος, στην οποία μίλησαν ο προπονητής Κωνσταντίνος Δάνδολος και ο έμπειρος περιφερειακός, Νίκος Στελλάτος.

Να θυμίσουμε, ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί το διάστημα 21-23/05 στο κολυμβητήριο του Λαιμού Βουλιαγμένης.

Ακολουθούν παρακάτω οι δηλώσεις τους:

Κωνσταντίνος Δάνδολος: «Είναι μια γιορτή του αθλήματος, με τον τρόπο που θα διεξαχθεί και έτσι πρέπει όλοι να τη δούμε, ως μέσον για την ανάπτυξη και τη διάδοση του αθλήματός μας».

Νίκος Στελλάτος: «Πολύ σημαντικό το ότι θα διεξάγουμε το Κύπελλο, αυτό βοηθάει τις ομάδες και τους αθλητές. Είναι σημαντικό το ότι θα προβληθεί η διοργάνωση τηλεοπτικά. Η ΑΕΚ για πρώτη φορά συμμετέχει στο F8. Είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και θα παλέψουμε για να εκπροσωπήσουμε όσο δυνατόν καλύτερα τον σύλλογο μας. Εύχομαι θέαμα και σε καλύτερες μέρες για να δουλέψουμε όλοι πιο σωστά.

Πάντα πρέπει να βρίσκεις κίνητρο. Είτε παίζεις για τον τίτλο, είτε σε μια μικρότερη ομάδα. Η διεκδίκηση τίτλων είναι στόχος όλων των αθλητών, αλλά και η συμμετοχή μου με την ΑΕΚ στο πρώτο F8 είναι τιμή και παλέψαμε για αυτό. Καθημερινά μας βοήθησε να δώσουμε κάτι παραπάνω».

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Τζούντα Γκαρσία: «Τεράστια προοπτική η ΑΕΚ για μένα»

Ο αδερφός του Λιβάι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com