Η ΑΕΚ δεν θα ασχοληθεί άλλο με τις περιπτώσεις του Εμάνουελ Ινσούα και του Όγκνιεν Βράνιες.
Δεν ασχολείται πλέον η Ένωση με τους Εμάνουελ Ινσούα και Όγκνιεν Βράνιες.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η AEK απέσυρε την προσφορά της για τον Εμάνουελ Ινσούα και πλέον θα κοιτάξει να αποκτήσει άλλο αριστερό μπακ. Το συμβαίνει και με την περίπτωση του Όγκνιεν Βράνιες για τον οποίο η Ένωση δεν μπορεί να περιμένει άλλο και πλέον θα κινηθεί άμεσα για άλλον παίκτη στη θέση του στόπερ.
Για την περίπτωση του Ινσούα, η ΑΕΚ έχει στείλει… τελεσίγραφο στον παίκτη, και να απαντήσει εντός 24 ωρών. Ο 29χρονος Αργεντινός μπακ καθυστέρησε εσκεμμένα την υπόθεση, και η ΑΕΚ δεν μπορούσε να περιμένει άλλο καθώς θέλει να τελειώσει άμεσα με το αριστερό άκρο της άμυνας. Και για αυτό και απέσυρε το ενδιαφέρον της.
Ενώ ο Όγκνιεν Βράνιες με δικό του μήνυμα που έστειλε χθες με ανάρτηση του στο Instagram, η υπόθεση του δεν είναι εύκολη. Η ΑΕΚ ήθελε να τελειώσει με την Αντερλεχτ ο Βόσνιος στόπερ, αλλά δεν μπορούσε να τον περιμένει για… πολύ ακόμα, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

