Αρχική / AEKPASSION / ΙΝΤΡΑΚΑΤ: «Η Υπογειοποίηση είναι μπροστά από το χρονοδιάγραμμα – Θα ολοκληρωθεί έγκαιρα

ΙΝΤΡΑΚΑΤ: «Η Υπογειοποίηση είναι μπροστά από το χρονοδιάγραμμα – Θα ολοκληρωθεί έγκαιρα

Ανακοίνωση της εταιρείας που καθησυχάζει και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Η Intrakat εξέδωσε ανακοίνωση σε σχέση με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για διακοπή των εργασιών του έργου της υπογειοποίησης στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια λόγω οφειλών της Περιφέρειας Αττικής.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας: 

«Η εταιρεία INTRAKAT, σε συνέχεια δημοσιευμάτων σχετικά με το έργο της «Υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στο Δήμο στη Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας», γνωστοποιεί ότι στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας της με την Περιφέρεια Αττικής, το έργο προηγείται κατασκευαστικά του εγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος και δεσμεύεται για την έγκαιρη και άρτια τεχνικά ολοκλήρωσή του.»

 

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Μπήκε το πρώτο τουρνικέ στην «Οpap Arena» (ΦΩΤΟ)

 Η «Αγιά Σοφιά – Opap Arena» έχει ήδη αρχίσει περιμετρικά να θωρακίζεται! Η τοποθέτηση καθισμάτων στο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com