Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Iωνικός – ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια την Κυριακή

Iωνικός – ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια την Κυριακή

Η ομάδα handball της ΑΕΚ αντιμετωπίζει την ομάδα της Νέας Ιωνίας στα “πάτρια εδάφη”.

Έπειτα από την σημερινή άνετη νίκη κόντρα στην Δράμα με 18-46, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ιωνικό στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας για την φάση των  “16” της διοργάνωσης. Όσοι φίλαθλοι της ΑΕΚ μάλιστα δεν θα έχουν πρόσβαση στο γήπεδο, θα μπορούν να το παρακολουθήσουν ζωντανά από την EΡΤSPORTS στις 12:30 το μεσημέρι.

«Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019
Κύπελλο Ανδρών (φάση των «16»)
Ιωνικού 12:30, Ιωνικός ΝΦ- ΑΕΚ -EΡΤSPORTS-
(Παπαματθαίου- Χρηστίδη, Αντωνόπουλος)».

Σε άλλα νέα έπειτα από την θριαμβευτική νίκη της, η  ΑΕΚ επισκέφτηκε τον σύνδεσμο της Original στην Δράμα και γίορτασαν όλοι μαζί τα 25 χρόνια γενεθλίων του συνδέσμου.

Σχετικά με Δημοσθένης Καμσής

Δημοσθένης Καμσής
Ονομάζομαι Δημοσθένης Καμσής και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997. Σπουδάζω στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη. Με ρίζες από την Πόλη, δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα από αυτήν του Δικεφάλου. Άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο από το 2004 και από τότε το μικρόβιο μπήκε... βαθιά μέσα στο αίμα μου. Κάποια χρόνια μετά μου κόλλησε όμως, και ένα άλλο μικρόβιο. Αυτό της δημοσιογραφίας. Από τα χρόνια του Λυκείου,είχα μία τροπή προς τα εκεί, παρόλλο που δεν σπούδασα τελικώς δημοσιογραφια. Από το 2018 όμως,άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά και άρχισα να γράφω σε διάφορα site. Η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε όμως με το AEK Passion, ο συνδυασμός δηλαδή ΑΕΚ και Δημοσιογραφίας αποτελεί παιδικό όνειρο.

Ελέγξτε επίσης

Η ΠΑΕ ΑΕΚ για την Άλωση της Πόλης (pic)

«Η ιστορία μας δεν έχει τέλος… ΜΟΝΟ ΑΡΧΗ!», σημειώνει μεταξύ άλλων η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση. Αναλυτικά …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com