Το προγραμματισμένο τεστ φυσικής κατάστασης των παικτών του «Δικεφάλου» διεξήχθη με έντονη βροχόπτωση και χαμηλή θερμοκρασία.
Η σημερινή (1/7) πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στην Ολλανδία έγινε σε συνθήκες που έμοιαζαν περισσότερο με χειμώνα παρά με καλοκαίρι. Παρόλο την συνεχή και έντονη βροχόπτωση καθώς και την χαμηλή θερμοκρασία, ο Αλμέιδα και ο Μπονίνι δεν χαρίστηκαν στους παίκτες της «Ένωσης» ανεβάζοντας περαιτέρω τον πήχη της δυσκολίας. Η προπόνηση περιελάβανε κυρίως τεστ φυσικής κατάστασης ενώ μετά το τέλος της ακολούθησαν ασκήσεις στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου που φιλοξενεί την ΑΕΚ.
Να υπενθυμίσουμε πως για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του ο Σέρχιο Αραούχο πάτησε χορτάρι για τρέξιμο και άλλες ασκήσεις. Παράλληλα ο Ζίνι μετά το πέρας των υποχρεώσεων του με την Εθνική Ανγκόλας, εντάχθηκε με την αποστολή της ομάδας και προπονήθηκε κανονικά. Τέλος «παρών» για πρώτη φορά φέτος στο Μπουργκ Χααμστέντε ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας Μπρούνο Άλβες.
Δείτε πλάνα από την προπόνηση από την παρακάμερα της ΠΑΕ ΑΕΚ:

