Υπογράφει για 4 χρόνια στην ΑΕΚ ο Ιατρούδης

Στα γραφεία των «κιτρινόμαυρων» βρέθηκε σήμερα ο 21χρονος μεσοεπιθετικός για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση.

Ο Γιάννης Ιατρούδης έδωσε το παρών στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου συναντήθηκε με τον Ίλια Ίβιτς. Μεταξύ άλλων ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης του επισήμανε την πρόθεση του προπονητή Μάσιμο Καρέρα να δουλέψει μαζί του στην καλοκαιρινή προετοιμασία για να κατασταλάξει εάν θα μπορέσει να του δώσει μια θέση στο ροστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο νεαρός άσος αναμένεται να υποβληθεί αύριο σε ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά, να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ, για να μπορέσει να παρευρεθεί στην έναρξη της προετοιμασίας. Εάν αυτό τελικώς συμβεί θα είναι μια μεγάλη δικαίωση του αθλητή ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα που μεσολάβησε από τον σοβαρό τραυματισμό του δούλευε εντατικά.

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -