Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΜΠΑΣΚΕΤ / Υπογράφει για δύο χρόνια στην «Βασίλισσα» ο Σαντ-Ρος!

Υπογράφει για δύο χρόνια στην «Βασίλισσα» ο Σαντ-Ρος!

Παίκτης της «Βασίλισσας» θα παραμείνει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος! Ο Κουβανός φόργουορντ έκανε αποδεκτή την πρόταση διετούς συμβολαίου της «Ένωσης» και θα συνεχίσει να αποτελεί την πρώτη… γραμμή άμυνας της «Ένωσης».

Για τα επόμενα δύο χρόνια θα φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ, ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος! ο Κουβανός φόργουορντ θα συνεχίσει να αποτελεί την πρώτη…γραμμή άμυνας για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, καθώς έκανε αποδεκτή την πρόταση διετούς συμβολαίου που έκαναν οι άνθρωποι της «Ένωσης».

Η παραμονή του Σαντ Ρος αλλά και του Γιόνας Ματσιούλις ανεβάζει κατακόρυφα την αμυντική ικανότητα της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος συνεχίζει το «χτίσιμο» της νέας ΑΕΚ.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία ( όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Γκίκας: «Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

Ο άσος της ΑΕΚ,σημείωσε πως το παιχνίδι με το Περιστέρι κρύβει πολλές παγίδες και η …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com