Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Υπολογίζεται από τον Χιμένεθ και πάλι ο Χνιντ, δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση στόπερ η ΑΕΚ

Υπολογίζεται από τον Χιμένεθ και πάλι ο Χνιντ, δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση στόπερ η ΑΕΚ

 Δεν θα προχωρήσει η ΑΕΚ στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Από το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Απόλλωνα ο Μανόλο Χιμένεθ θα υπολογίζει στα πλάνα του τον Τυνήσιο κεντρικό αμυντικό.

Ο Νασίμ Χνιντ από το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης θα υπολογίζεται κανονικά από τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Τυνήσιος στόπερ ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και από τη στιγμή που δεν έφερε πρόταση ο μάνατζερ του η διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ με την σύμφωνη γνώμη του Ανδαλουσιανού τεχνικού πήραν την απόφαση να μπει ξανά στο ροτέσιον ο Νασίμ Χνιντ.

Η συμπεριφορά του Τυνήσιου κεντρικού αμυντικού δεν ήταν 100% επαγγελματική από τη στιγμή που αποκτήθηκε και αν ο Μανόλο Χιμένεθ καταφέρει να του το περάσει αυτό θα μπορεί να υπολογίζει σε πέντε κεντρικούς αμυντικούς.

Η ΑΕΚ δεν σκέφτεται να προχωρήσει σε μεταγραφή στόπερ απλά για να είναι συμπληρωματικός, αλλά θα πάει στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού που θα είναι ηγέτης και θα μπορεί να βοηθήσει και τους νεαρούς ώστε να εξελιχθούν.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Προπονήθηκε κανονικά ο Σάκχοφ!

Ευχάριστα νέα για τον Ουκρανό χαφ, καθώς ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε. Ο Γεβγέν …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com