Αρχική / Αρχική Σελίδα / Εισήγηση από ΕΕΑ για υποβιβασμό Ξάνθης και ΠΑΟΚ!

Εισήγηση από ΕΕΑ για υποβιβασμό Ξάνθης και ΠΑΟΚ!

Με ψήφους 3 υπέρ και 2 κατά, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την ανάκληση του πιστοποιητικού τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της Ξάνθης για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας, που είχε καταγγείλει η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η εισήγηση της ΕΕΑ θεωρείται δεσμευτική για την ΕΠΟ, κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη απειλούνται άμεσα με υποβιβασμό. Τα μέλη της επιτροπής, με ψήφους 4-1 σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, διαπίστωσαν παραβάσεις και για τις δυο ομάδες, με συνέπεια να καταλήξουν με νέα ψηφοφορία στην ανάκληση των πιστοποιητικών συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα.

Η βασική κατηγορία για την Ξάνθη είχε να κάνει με το μετοχολόγιό της και για τον Δικέφαλο του Βορρά με την πολυϊδιοκτησία. Η υπόθεση πλέον περνάει στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League, όπου θα κριθεί το μέλλον των δύο ΠΑΕ. Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός είχε καταγγείλει τις δύο ομάδες στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και είχε ζητήσει να επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις από τις κείμενες διατάξεις του νόμου.

 

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

«Δυνατά» για την επιστροφή ο Γκαρσία

Φορτσάρει ο Λιβάι Γκαρσία και είναι αρκετά πιθανό να επιστρέψει νωρίτερα στη δράση από τις αρχικές εκτιμήσεις. …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com