Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ εξαφάνισαν σε χρόνο ρεκόρ τα εισιτήρια για τα δύο ντέρμπι, που θα γίνουν στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη τους προς τους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα.
Μετά την διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων η ποδοσφαιρική δράση επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Superleague, με την ΑΕΚ να καλείται να δώσει τρία ντέρμπι δύο εντός και ένας εκτός σε διάστημα 7 ημερών. Μιλάμε δηλαδή για μια εβδομάδα η οποία θα περιέχει τρία απαιτητικά και παράλληλα πολύ σημαντικά παιχνίδια για την μάχη του τίτλου του πρωταθλητή που υπερασπίζεται η «Ένωση».
Ο λαός της ΑΕΚ λοιπόν δείχνει την έμπρακτη στήριξη αλλά και πίστη προς το πρόσωπα των παικτών του Ματίας Αλμέιδα, καθώς η «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» αναμένεται να είναι κατάμεστη τόσο στο παιχνίδι της Κυριακής 31/3 με το Ολυμπιακό όσο και σε αυτό της Κυριακής 7/4 με τον ΠΑΟΚ, αφού για το πρώτο χρονικά παιχνίδι έχει ανακοινωθεί sold out στην πλατφόρμα αγοράς, ενώ για το δεύτερο υπάρχουν ελάχιστα στις vip και v-vip θύρες.
Η ευχαριστήρια δημοσίευση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Δείτε εδώ τις σχετικές εικόνες:



