Δεν τα κατάφερε η Κ19 της ΑΕΚ που έπαιζε απο το 24′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μαρίνη και ηττήθηκε 3-0 απο τον Ολυμπιακό.
Οι μικροί του Ολυμπιακού άνοιξαν το σκορ στο 35′ με τον Μπάκουλα και έφτασαν στο 2-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Χαραλαμπόγλου. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ξανά ο Χαραλαμπόγλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 68′.
Ολυμπιακός: Σίνα, Κ. Κωστούλας, Τανούλης, Αλαφάκης (82′ Παναγάκος), Πρεκατές, Δάμα (59′ Κουτσογούλας), Λιατσικούρας (74′ Λώλης), Μπακούλας, Πνευμονίδης (74′ Λίγδας), Καρανάτσιος (59′ Τουφάκης), Χαραλαμπόγλου.
ΑΕΚ: Μαρίνης, Χατζηνικολάου (57′ Ελέζι), Χριστακόπουλος, Βαλκάνης, Αντωνόπουλος, Σβίγκος, Κολιμάτσης, Μαρούτσης (74′ Βασίλας), Γιαννούλης (25′ Πανορμίτης), Γεωργέας (74′ Κρουσελνίτσκι), Κοντορούχας.

