Οι «κιτρινόμαυροι» του Νίκου Κούστα γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ Β’.
Την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ Β’ γνώρισε η Β’ ομάδα της ΑΕΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 2.
Ο Βρακάς στο 59′ με πλασέ σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να φύγουν από τη Θεσσαλονίκη με την ισοπαλία, ωστόσο η κεφαλιά του Γκολφίνου κατέληξε στο δοκάρι και εν συνεχεία ο Σκόνδρας πήρε το ριμπάουντ αλλά ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ μπλόκαρε με το τελικό 1-0 να μην αλλάζει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
ΠΑΟΚ Β’: Ταλιχμανίδης, Τασιούας, Κιτσάκης, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Γρόσδης (80′ Πανίδης), Νινούα (80′ Σελιμάι), Τσοπούρογλου (70′ Κανίς), Βρακάς (70′ Σνάουτσνερ), Δαρέλας.
ΑΕΚ Β’: Γκίνης, Πήλιος, Χ. Κοσίδης, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Σαμπανάζοβιτς, Ρουκουνάκης (64′ Σκόνδρας), Ανδρικόπουλος (Πανέρας), Γεωργέας (25′ Γκολφίνος), Χριστόπουλος, Σταμούλης (46′ Φοφανά).

