Ήττα με 2-4 για την ΑΕΚ Κ19 από τον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με σκορ 2-4 από τον Παναθηναϊκό σε εξ αναβολής αγώνα της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2023-24 στις εγκαταστάσεις Athens LifeTech Park στα Σπάτα.

Ο Παναθηναϊκός είχε προηγηθεί με 0-2 πριν το πρώτο εικοσάλεπτο με τέρματα του Ρομάνο Τιάγκο (7′, 19′) όμως το σκορ του ημιχρόνου ήταν το 1-2, αφού η ΑΕΚ μείωσε στο 43′ με τον Χρήστο Γιαννούλη μετά από συνδυασμό του Νίκου Γεωργάτου με τον Αντώνη Γεωργέα και πάσα του τελευταίου στον σκόρερ. Στο 45′ ο Τάσος Κοντορουχάς έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.

Στο 70′ έγινε το 1-3 με κεφαλιά του Νίκου Νικολετόπουλου, η ΑΕΚ μείωσε εκ νέου με «ψαλιδάκι» του Κοντορουχά μετά από σέντρα του Πέτρου Σβίγκου στο 72′ και το τελικό 2-4 διαμορφώθηκε με 83′ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Οδυσσέας Λάζαρης και το οποίο είχε παραχωρήσει ο Χρήστος Κοσίδης. Ο Κοντορουχάς είχε δοκάρι στο 87.

Το άλλο Σάββατο ο τελευταίος αγώνας της ΑΕΚ με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα στα Σπάτα και με στόχο τη νίκη που θα «κλειδώσει» την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα.

- Advertisement -

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Καλλιάρος, Σβίγκος, Χατζηνικολάου, Κοσίδης, Αντωνόπουλος, Μαρούτσης, Κρουσελνίτσκι (58′ Χριστακόπουλος) Γεωργάτος (62′ Μούτσα) Γιαννούλης (85′ Ράπτης) Γεωργέας (58′ Ελέζι) Κοντορουχάς.

Σπύρος Σερμπέτης-Παππάς
Σπύρος Σερμπέτης-Παππάς
Είμαι ο Σπύρος Σερμπέτης-Παππάς, γεννηθείς το 1993 και αριστούχος κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Διεθνείς Σχέσεις. Παράλληλα με την συνεργασία μου με τα Παραπολιτικά, επιθυμούσα να ασχολούμαι πιο ενεργά με την μεγάλη αγάπη όλων μας, την ΑΕΚ, και έτσι θέλησα να ενταχθώ στην οικογένεια του AEKPASSION. Τους ευχαριστώ όλους για την ευκαιρία και εύχομαι να δούμε όλοι μαζί μεγάλες στιγμές δίπλα στην ομάδα, που είναι παράλληλα και τρόπος ζωής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -