Ήττα-σοκ για την ΑΕΚ, έχασε το Κύπελλο από την Πυλαία

Τραγική εμφάνιση και αδικαιολόγητη ήττα με 20-21 από την Πυλαία, που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στο χάντμπολ…

Η Πυλαία έβαλε πίεση στην ΑΕΚ από τα πρώτα λεπτά. Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι και το 19ο λεπτό. Τότε, η ομάδα της Θεσσαλονίκης άρχιζε να παίρνει διαφορά, η οποία κυμαινόταν στα 2-3 γκολ.

Η Πυλαία έπαιζε καταπληκτική άμυνα, είχε σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακά της, ενώ ήταν αποτελεσματική στην επίθεση. Έτσι, έκλεισε το πρώτο μέρος μπροστά στο σκορ με 12-9.

Στο δεύτερο μέρος η Πυλαία μπήκε πάλι δυνατά και αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 14-9. Η ΑΕΚ θέλησε να αντιδράσει για να μειώσει, όμως οι Θεσσαλονικείς άντεξαν στην πίεση και φρόντιζαν να απαντούν. Στο 15ο λεπτό του β’ μέρους μετά από ώρα η Ένωση με δύο γκολ του Καλόμοιρου μείωσε στο 15-17.

- Advertisement -

Η Πυλαία είχε κολλήσει για αρκετά λεπτά στα 17 γκολ και στο 48′ η ΑΕΚ έχασε πέναλτι με τον Τζηρά και δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ. Οι Θεσσαλονικείς έμειναν και με λιγότερους παίκτες λόγω δύο δίλεπτων αποβολών, ωστόσο διατήρησαν το +2.

Στο 54ο λεπτό η ΑΕΚ μείωσε τελικά στο γκολ με τον Τζήρα, ωστόσο ο Ελευθεριάδης αντέδρασε και ανέβασε ξανά τη διαφορά. Η Πυλαία μέχρι και το τέλος ανταποκρινόταν στην πίεση της ΑΕΚ και απαντούσε στα γκολ της. Η Ένωση μέχρι το φινάλε μείωσε στο γκολ, αλλά η Πυλαία πήρε τη νίκη με 21-20.

Θοδωρής Μιμίκος
Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του site φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -