Η ΑΕΚ Β΄ ηττήθηκε με 2-1 από την Κηφισιά σε φιλική αναμέτρηση
Στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Καισαριανής η ΑΕΚ Β΄ γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Κηφισιά.
Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου πραγματοποίησε πολύ καλό πρόσωπο στο μεσοεπιθετικό της κομμάτι δημιουργώντας και χάνοντας πολλές ευκαιρίες, αλλά παρουσίασε πολλά προβλήματα στην ανασταλτική της λειτουργία.
Το γκολ για την ΑΕΚ πέτυχε στο 81ο λεπτό ο Γιούσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Χριστόπουλος.
Η Κηφισιά άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό με ένα γκολ του Τετέι που έφυγε από θέση οφσάιντ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο τέλος του ημιχρόνου κτύπησε με τον αγκώνα του τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ Β Παναγιώτη Γκίνη, τραυματίζοντάς τον στον ώμο. Στο 48ο λεπτό από εκτέλεση φάουλ του Ντοριβάλ έγινε το 2-0, η ΑΕΚ στο 52ο λεπτό ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Αλέξανδρου Παρρά μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Στο 63ο λεπτό δεν μέτρησε γκολ του Μιχάλη Κοσίδη λόγω ενός αμφισβητούμενου οφσάιντ μετά από εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Γιούση και αρχική απόκρουση του τερματοφύλακα της Κηφισιάς Κολοβούρη.
Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (ΕΠΣΑ) .
Βοηθοί: Μπεκιάρης, Γκούντας (ΕΠΣΑ).
ΑΕΚ: Γκίνης (46′ Αγγελόπουλος), Σταμούλης (46′ Νταντσένκο) Κορνέζος, Αρβανίτης (87′ Γιαννούτσος), Μπούσης (46′ Παρράς), Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης (46′ Σαμπανάτζοβιτς), Γιούσης, Γερολέμου (58′ Τζούντα), Ευθ. Χριστόπουλος, Κοσίδης (71′ Ιατρούδης)
ΚΗΦΙΣΙΑ: Μιχελής, Τόλιος, Σωτηράκος, Μκριτσιάν, Γκοτοβός, Παπασάββας, Οικονομίδης, Ντοριβάλ, Καραγκούνης, Φελίπε, Τετέι. Αγωνίστηκαν και οι Κολοβούρης, Παπαγγελής, Εσλέρ, Τζέλη, Κοντογιάννης, Καλλέργης, Αρτυματάς, Γιαννιτσάνης, Κρητικός, Παυλάκης, Λίμα.

