Υβριστικά συνθήματα κατά του Μάκη Αγγελόπουλου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ αποδοκίμασαν τον ισχυρό άνδρα του τμήματος μπασκετ με αφορμή τη συμφωνία παραχώρησης της Sunel Arena στον Ολυμπιακό.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις του κόσμου της ΑΕΚ στην απόφαση παραχώρησης της Sunel Arena στον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στην Athens Kallithea, από την θύρα των οργανωμένων οπαδών ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα κατά του Μάκη Αγγελόπουλου.

Μάλιστα, η εν λόγω κίνηση έρχεται σαν συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης που είχε εκδόσει η Original 21 προ ημερών με αποδέκτη τον διοικητικό ηγέτη της «Βασίλισσας».

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -