Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΑΕ ΑΕΚ: «Με τη φωνή και τη δύναμη της ψυχής μας» (vid)

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Με τη φωνή και τη δύναμη της ψυχής μας» (vid)

Ένα υπέροχο βίντεο των ανθρώπων της «Βασίλισσας» ενόψει του αποψινού πάρτι που πρόκειται να στηθεί σε περίπου τρεις ώρες από τώρα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο, με κάποιες επισημάνσεις της ΚΑΕ:

«Ενισχύουμε την Ομάδα μας με τη φωνή και τη δύναμη της ψυχής μας. Για να μην προκληθούν ταλαιπωρία και συνωστισμός και για να μη δημιουργηθούν «ουρές», με κίνδυνο η Ομάδα να μην έχει τον κόσμο της έγκαιρα στο πλευρό της, σας παρακαλούμε, όπως έρθετε νωρίτερα στο γήπεδο. Οι Θύρες θα ανοίξουν 2 ώρες πριν το τζάμπολ (στις 17:30)».

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Στην Ακαδημία της Βασίλισσας ο Νίκος Κότσιαρης

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την ΚΑΕ η νέα προσθήκη στην AEK BC ACADEMY – DRAGAN …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com