Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΑΕ ΑΕΚ: «ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ πριν το τζάμπολ»

ΚΑΕ ΑΕΚ: «ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ πριν το τζάμπολ»

Η παράκληση των ανθρώπων της «Βασίλισσας» ενόψει του αποψινού αγώνα.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ πλησιάζει. Σε λίγη ώρα (19:30), η «Βασίλισσα» ετοιμάζεται για ακόμη μία πρόκληση, με στόχο την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του BCL.

Η κινητικότητα στα εισιτήρια είναι διαρκής. Στο κάτω διάζωμα του Κλειστού του ΟΑΚΑ τα εισιτήρια εξαντλούνται. Για να μην προκληθούν ταλαιπωρία και συνωστισμός και για να μη δημιουργηθούν «ουρές», με κίνδυνο η Ομάδα να μην έχει τον κόσμο της έγκαιρα στο πλευρό της, σας παρακαλούμε, όπως έρθετε νωρίτερα στο γήπεδο.

Οι Θύρες θα ανοίξουν 2 ώρες πριν από την έναρξη, ήτοι στις 17:30. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τις Θύρες 3,7,11, 27, 29, VIP, αλλά και Press. Θα υπάρχουν τρεις ροές εισόδου-προελέγχου.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

το Κλειστό πρέπει να έχει γεμίσει πριν από το τζάμπολ. Συμβάλλουμε όλοι προς την κατεύθυνση αυτή. Με ηρεμία και νηφαλιότητα. Και για να στηρίξουμε τη «Βασίλισσα» στα καλύτερα, που έρχονται.

Η πώληση εισιτηρίων συνεχίζεται με τους γνωστούς τρόπους.

ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ.

Τιμές: 5, 10, 25, 50, 100 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

 

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ BC στο ΟΑΚΑ (Γραφείο Operation, είσοδος Press, τηλ. 210-6896793) από τις 10:30 έως τις 16:00.

– Aπό τα εκδοτήρια, 3 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5)

-Η ηλεκτρονική πώληση ticketmasterhellas ή τηλεφωνικά στο 210-8938111 καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.

Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν».

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Δίνει το «παρών» στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ ο Αγγελόπουλος (pics)

Ο διοικητικός ηγέτης της «Βασίλισσας» εκπροσωπεί την ομάδα μας. Ο Μάκης Αγγελόπουλος μαζί με τον …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com