Αρχική / Αρχική Σελίδα / Κάκωση ο Αλμπάνης!

Κάκωση ο Αλμπάνης!

Ο 25χρονος εξτρέμ αποχώρησε από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ με πρόβλημα τραυματισμού – Διαβάστε ποια είναι η πρώτη εκτίμηση της κατάστασης του.

Ο Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος μπήκε στην αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά στο 60′ στη θέση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς αποχώρησε είκοσι λεπτά αργότερα με πρόβλημα τραυματισμού.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού ποδιού και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική, για να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Αλμπάνης: «Με γεμίζει αυτοπεποίθηση η σημερινή εμφάνιση»

Ο Χρήστος Αλμπάνης έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο σημερινό παιχνίδι και αν δεν είχε χριστεί δις …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com