Αρχική / AEKPASSION / Κάλαντα με άφθονο γέλιο (vid)

Κάλαντα με άφθονο γέλιο (vid)

Το δεύτερο μέρος της συνεργασίας του AEKPASSION με το πόλο της ΑΕΚ είναι online από το πρωί σε Intagram και Facebook μπορείτε ελεύθερα να γελάσετε δυνατά και να γνωρίσετε έτσι τους αθλητές πόλο στην ομάδα που πανηγύρισαν πέρυσι και οι δύο το πρωτάθλημα για να βρίσκονται φέτος για πρώτη φορά στην Α1 περιμένοντας τη στήριξη του κόσμου.

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης και η Ιωάννα Μορφινού (φωτογράφος) σε συνεργασία με το Πόλο και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, έστειλαν ευχές για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος, ενώ μας είπαν τα κάλαντα. Όπως καταλαβαίνετε η συνεργασία έγινε κάτω από εξαιρετικό κλίμα και αυτό βγήκε προς τα έξω με τα bloopers που θα σας χαρίσουν άφθονο γέλιο.

Απολαύστε τα κορίτσια και τα αγόρια του Πόλο της ΑΕΚ στο παρακάτω video. Κάντε subscribe και αφήστε μας σχόλια, έρχονται κι’άλλα μόνο στο AEKPASSION.GR

 

 

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.

Ελέγξτε επίσης

Αντιπρόταση του ΕΣΑΚΕ για Κυριακή, αρνητική η απάντηση της «Βασίλισσας»

Σε μία αντιπρόταση που δεν… στέκει, απάντησε αρνητικά η ομάδα της «Ένωσης». Όπως διαβάσατε πριν …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com