Κάλεσμα να φορέσουν οι οπαδοί μαύρες μπλούζες στο πέταλο της Original 21 (pic)

Σε μία κίνηση απόδοσης φόρου τιμής στην μνήμη του Μιχάλη, στελέχη της μεγαλύτερης «κιτρινόμαυρης» οπαδικής οργάνωσης καλούν τους φιλάθλους να φορέσει μαύρα μπλουζάκια.

Η δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή έχει συγκλονίσει την οικογένεια της «Ένωσης», με αποτέλεσμα τόσο η ΑΕΚ όσο και ο κόσμος της να τιμούν με κάθε ευκαιρία την μνήμη του 29χρονου.

Κατά αυτόν τον τρόπο ο κόσμος της ΑΕΚ θα αποδώσει φόρο τιμής στον Μιχάλη το Σάββατο στην αναμέτρηση κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Σε μία κίνηση ως ένδειξη πένθους γίνεται κάλεσμα, όσοι παραβρεθούν στην «Αγία-Σοφία- OPAP Arena». αλλά ειδικότερα στο πέταλο των φανατικών οπαδών του «Δικεφάλου», να φορέσουν μαύρα μπλουζάκια.

Την κίνηση αυτή έκανε γνωστή ένας εκ των οργανωτών της Original ο Δήμος, όπως είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, όπου δημοσίευσε στο Facebook την πρωτοβουλία αυτή, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πέραν του ότι έτσι νιώθουμε, ο αγώνας αυτός το επιβάλλει. Αδέρφια ΕΝΩΣΙΤΕΣ διαδώστε το».

- Advertisement -

 

Δείτε εδώ την δημοσίευση του οργανωτή της Original:

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -